Bij de webhosting pakketten van Serveo kun je eenvoudig een MySQL database toevoegen. Hieronder vind je de uitleg terug voor het aanmaken van een database met gebruiker.

1) Navigeer naar de webhosting detailpagina
Via de "diensten" link op het Dashboard onder My Serveo of links bovenin via de menu balk kun je de door jou afgenomen hosting pakket inzien. Vanaf dit overzicht klik je op de regel met het pakket waarop je de applicatie wenst te installeren:

Diensten overzicht serveo

Op deze pagina vinden we de basis informatie terug van het hosting pakket en alle beheer opties.

detail pagina dienst of hosting pakket

2) Voeg database voor installatie toe
Op de product detail pagina volgen de we link "Databases" onder het kopje "Your account / Jouw account":

navigatie naar databases

Vul op deze pagina de velden aan naar voorkeur en noteer deze gegevens voor de volgende stap. Voeg na het aanvullen van de velden het databestand toe door op de knop "Create database / Database toevoegen":

Database gegevens aanvullen