1. Login op uw DirectAdmin pakket;
  2. Ga naar "Domain Pointers" onder het menu 'Advanced Features' op het begin scherm;

Access "Domain pointers" under "Advanced Features" menu

3. Vul het domein in dat u heeft besteld of wilt gaan bestellen. Voordat u de pointer toevoegt maakt u een keuze of u deze wilt toevoegen als een "alias" (het domein blijft zichtbaar in de adressen balk) of vink de optie uit om deze toe te voegen als een "redirect" (het domein verwijst met een 301 redirect naar uw hooftdomein).
    Add alias or redirect
  4. U heeft nu succesvol een domain pointer toegevoegd. Op dezelfde pagina kunt de "pointers" terugvinden of de DNS instellingen beheren.
    Manage the pointer