Blogspot is een eenvoudige manier om een persoonlijke blog te beginnen. Het kan voorkomen dat je meer functionaliteiten wenst en jouw huidige Blogspot domein wilt verwijzen naar de door jouw gemaakte website. Je kunt dit doen door de volgende stappen op te volgen:

1) Login bij Blogspot
Onder het hoofd menu navigeer je naar de Thema pagina en klik je op de "Wijzig HTML" knop in the main panel.

2) Pas de HTML pagina aan

Zoek naar de <head> tag in de header sectie en voeg de volgende code in na de <head> tag:

<meta http-equiv="refresh" content="0;URL='http://www.jouwsite.nl/'" />

Vervang hier "http://www.jouwsite.nl" met de URL waar je jouw Blogspot blog wenst te verwijzen.

Sla de verwijzing op door op de knop "Template opslaan" te klikken.
De verwijzing is nu toegevoegd, je kunt testen of de verwijzing goed werkt door op de knop "Bekijk Blog" te klikken.