Mijn website nadert het dataverkeer limiet

Bij Serveo is er een beperking op het gebruik van dataverkeer variërend per hostingpakket (deze beperking is vermeld bij de betreffende dienst) per maand. Indien je in de buurt komt van de maandlimiet ontvang je enkele meldingen worden hierover. Bij overschrijding wordt het pakket automatisch afgesloten om te voorkomen dat u nog verder over de dataverkeer beperking gaat.

Indien je wilt dat bij het overschrijden van de limiet uw website weer voor de rest van de maand bereikbaar is, kun je via onze website het hostingpakket upgraden naar een groter pakket. Daarnaast is het mogelijk om (eenmalig) extra dataverkeer bij te kopen.
Als je niets doet zal de website de rest van de maand onbereikbaar zijn zonder dat we hier extra kosten voor in rekening brengen. In dit geval is website weer automatisch bereikbaar aan het begin van de volgende maand.

Mocht je willen uitzoeken waarom jouw website meer dataverkeer dan gemiddeld verbruikt, dan kun je in cPanel/DirectAdmin onder het kopje Logs bij exact inzien hoeveel dataverkeer jouw webiste per dag verbruikt.
Indien je wilt weten of bijvoorbeeld bepaalde afbeeldingen meer dataverkeer dan gemiddeld verbruiken kunt u via Webalizer (te bereiken vanuit cPanel/Directadmin) een top 10 van meest dataverkeer verbruikende bestanden inzien.

Was dit antwoord nuttig?

 Print dit artikel

Lees ook

Blogspot blog redirecten naar jouw domein

Blogspot is een eenvoudige manier om een persoonlijke blog te beginnen. Het kan voorkomen dat je...

DNS omzeilen met een "hosts-file"

Wanneer je alvast aan een nieuwe website wilt werken terwijl de domeinnaam nog naar de bestaande...

Is jouw IP geblokkeerd door onze firewall?

Onze firewall beschermt jouw hosting tegen ongewenste inlog pogingen. Heb je geen toegang tot...

Standaard poorten

Hieronder vind je de standaard poorten van onze shared hosting en reseller hosting diensten...

Applicatie installeren via One-click

Bij de webhosting pakketten van Serveo kun je eenvoudig web applicaties installeren via...